Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-08-2004, 03:40 PM
Notefarm Notefarm is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Ca, USA
Posts: 442
Default Group Not Record Enabling

Has any one else noticed this in PT 6.4. ?

I did not notice this in 6.4, but recntly, I instaled the CS Pcakage, and noticed that I can not record enable, in any of my groups. I can solo and mute bu not record enable.

Any one?
Thanks
Peace and Godd Mixes to all
NoteFarm
__________________
What games shall we play today?
http://www.notefarm.net/
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Record enabling multiple tracks joshfrog94 Pro Tools 9 2 11-14-2010 12:33 PM
record enabling a group of tracks lululu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-05-2009 08:40 AM
Does tk position matter when record enabling tks Neveguy Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-14-2005 04:24 PM
Problem when record enabling a track BlackOctopus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-09-2003 10:15 PM
Record-enabling several tracks at once j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 03-05-2002 02:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com