Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2005, 02:21 AM
MICFREAK MICFREAK is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 28
Default ETHERNET HUB FOR PC

HELLO EVERYONE,

I HAVA JUST PURCHASED A PROCONTROL AND A FADER PACK AND WOULD LIKE TO KNOW ANY ADVICES YOU MAY HAVE REGARDING THE PURCHASE OF AN ETHERNET HUB. ANY PARTICULAR BRAND OR MODEL?
ALL YOUR COMMENTS WOULD BE GREATLY APPRECIATED
__________________
PPC G4 [email protected] 2G RAM / Mac OS X 10.4.8 / PT 7.3.1cs8 / 2 x 192 i/o + 2 192AD Expansions / MIDI i/o / Digidesign 13 slot Expansion Chasis PCI13R / Core + Accel + Accel + Process + Process / ProControl+Fader Pack
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2005, 03:49 AM
Jim Roberts Jim Roberts is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Broomfield, Colorado, USA
Posts: 237
Default Re: ETHERNET HUB FOR PC

I've used a simple 8 port Netgear hub for years without any trouble (from an Ethernet perspective).

YMMV.

Jim
__________________
Jim Roberts
www.musicandvideo.tv
Reply With Quote
  #3  
Old 05-24-2005, 06:56 AM
MICFREAK MICFREAK is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 28
Default Re: ETHERNET HUB FOR PC

JIM,

THANX FOR THE INFO.
__________________
PPC G4 [email protected] 2G RAM / Mac OS X 10.4.8 / PT 7.3.1cs8 / 2 x 192 i/o + 2 192AD Expansions / MIDI i/o / Digidesign 13 slot Expansion Chasis PCI13R / Core + Accel + Accel + Process + Process / ProControl+Fader Pack
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone tried ATA over ethernet? mtung Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-12-2007 06:32 PM
G3 + 001 + G5 + Ethernet? dreamers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-21-2005 10:44 PM
Ethernet again... kmt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-02-2003 02:54 PM
Mac Ethernet help?? David Lawler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-14-2002 07:12 PM
ethernet... jwhartmann Storage Subsystems 1 05-13-1999 10:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com