Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-21-2012, 06:53 PM
beto515 beto515 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: San Diego
Posts: 10
Exclamation Help Pro Tools 10 with Zoom H4n as Interface

I am trying to connect my Zoom H4n to pro tools so i can record from there,
I have looked at previous post about this sort of issue but they were no help at all.
I am run windows 7, & i have asio4all & the latest drive for my zoom recorder.
can some one please give me a step by step way to connect it to pro tools & be able to record,
i probably don't have it set up as an interface on pro tools.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-21-2012, 07:18 PM
beto515 beto515 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: San Diego
Posts: 10
Thumbs up Re: Help Pro Tools 10 with Zoom H4n as Interface

I Found the Problem, it was an issue with the i/o settings
just switch the L, R to 5,6 under input & worked
Reply With Quote
  #3  
Old 10-22-2012, 02:39 PM
beto515 beto515 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: San Diego
Posts: 10
Default Re: Help Pro Tools 10 with Zoom H4n as Interface

Ive been still having some issues setting it up, i sometimes get like a sort of delay, or it show its not active, any solutions??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can i run more than one interface at once with PT9? (Mbox2 and Zoom H4n) bandagedhand Pro Tools 9 6 08-08-2012 07:37 PM
Lost my Zoom & Zoom preset buttons nwrstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-07-2012 08:28 PM
Zoom R24 with Pro Tools 9 drumstyx08 macOS 1 12-26-2010 09:15 PM
Zoom H4 as USB Audio I/O Interface for Pro Tools? dogsbody 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-21-2009 11:42 PM
Zoom Toggle don't remember horizontal zoom Riccardo Corbari Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-31-2006 06:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com