Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2009, 01:50 AM
justin19153 justin19153 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Pro tools 8 (m-powered) failed installation.

I already had Pro Tools 8 working on this computer, but recently I had to reinstall it because I switched back to Windows XP Home Edition. I have Service Pack 3 for Windows XP Home Edition and the required 2GB to run Pro Tools 8.

Anyway, I pop the disk inside my DVD-ROM and the dialog box shows up... I click the link "Install Pro Tools M-Powered" and my computer does some humming for a couple of seconds and then stops.

I get this dialog box that says something about Microsoft Visual C++ Runtime Library. It's saying I have a runtime error (whatever the [bleep][bleep][bleep][bleep] that means) and all these [bleep][bleep][bleep][bleep]ing numbers come up on my screen.

Abnormal program termination...

I'm about to "abnormally terminate" this [bleep][bleep][bleep][bleep]ing CD if I can't find out why I meet all the criteria and Digidesign still fails to make a program what will run on the computer (properly).

Anybody else having this problem!?!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-20-2009, 08:04 AM
schwantizzmo schwantizzmo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 16
Default Re: Pro tools 8 (m-powered) failed installation.

Can you run it in Safe Mode? Are you logged in to the Administrator account?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10.3.2 Problem! The Installation Failed! alfaholic macOS 14 11-29-2018 02:45 PM
Pro Tools 8 M-powered Installation Problems OTAoperator Pro Tools M-Powered (Mac) 0 12-27-2012 04:41 PM
'Installation Failed' installing Pro Tools MP 8.0.2 on OS X Lion FuryMuso Pro Tools M-Powered (Mac) 3 06-03-2012 04:12 PM
Installation failed!! dkean Artist Series 1 12-24-2010 06:00 PM
Pro Tools 7.4.2 on Mac OS X 10.5.6: Installation failed crustn Pro Tools M-Powered (Mac) 8 05-08-2009 03:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com