Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2000, 10:05 PM
sleshnyc sleshnyc is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: ny
Posts: 7
Default 5.0 and logic 4. will not sync

pt 5 seems to sending funky mtc thru the iac bus. logic loses sync and starts bouncing around. as soon as i switch back to pt 4.3 the problem goes away. hey digi, what's up with that? any one know what to do other than switch back and forth from 4.3 to 5?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to sync PT 8 with logic 8? dotmakesmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-16-2009 04:49 AM
Sync Logic 8 w/ PT LE n2themuzic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-03-2007 12:02 PM
logic & sync IO summit01 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-24-2003 01:31 AM
PT and logic sync andre tchmil MIDI 3 07-16-2002 11:08 AM
Sync PT to Logic MAC via IAC, can't do it? andre maranhao Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-24-2001 03:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com