Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-09-2011, 12:22 PM
martinaston martinaston is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Chesterfield
Posts: 179
Default PT 10 Strange Behaviour

I have upgraded to PT10 and am encountering an issue when I use a number of playlists and separate them at bars to be able to choose between segmented takes (i.e using the playlist arrow to promote bar length clips into the main track), the response of functions such as scroll bars etc becomes laboriously slow, as though the system is running very low on RAM (8Gb onboard, fast quadcore processor etc, high spec machine).

Also I get an intermittent halt & warning that "my drive may be fragmented etc" when I punch clips in on the fly in play mode using the editing method described above.

I worked extensively in PT 9 using this work method, on the same machine, using Win7 64 bit, never any issues, worked like a dream in fact. I wondered if there might be a simple fix, I have experimented with Playback Engine options etc but nothing makes any difference.

Cheers chaps...
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 9 Strange behaviour Jeanpaul Windows 3 08-08-2011 06:09 AM
Strange FCP EDL Behaviour Ayush Ahuja Post - Surround - Video 0 03-23-2009 05:52 AM
Strange Mouse Behaviour... The Weed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-23-2007 11:01 AM
Still 003 strange behaviour... brian brilliant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 05-31-2007 01:26 PM
Strange behaviour eledu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-12-2001 12:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com