Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2010, 12:29 PM
Bob Coulter Bob Coulter is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: New York City
Posts: 25
Default Arturia Analog Factory SE

If Pro Tools 9 is already open, Arturia Analog Factory SE makes it crash. If I try and open a Pro Tools 8 recording that has Arturia Analog Factory SE on it, Pro Tools 9 immediatly crashes saying; Alert, "Bus Error" in thread "Main Thread", at address 0x0. I moved Analog Factory.dpm from my Plu-Ins folder to my Plug-ins (Unused folder) for the session that uses Analog Factory but those sounds are pretty much impossible to duplicate.

Does anyone know if there's an update for Arturia Analog Factory SE. I tried asking Arturia directly but I don't know what my Analog Factory serial number is and they won't talk to you unless you have one of their products registered with them.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2010, 12:50 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,833
Default Re: Arturia Analog Factory SE

I forget where I read this, but Analog Factory SE support updates are always done through the Avid/Digi site, so we have to wait and see if they have any updates.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2010, 01:53 PM
Bob Coulter Bob Coulter is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: New York City
Posts: 25
Default Re: Arturia Analog Factory SE

I just emailed Arturia, so we'll see.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2010, 01:58 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Arturia Analog Factory SE

Arturia MMV 2.5 passes PT 9 with eLC.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2010, 11:26 AM
Bob Coulter Bob Coulter is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: New York City
Posts: 25
Default Re: Arturia Analog Factory SE

Quote:
Originally Posted by filosofem View Post
Arturia MMV 2.5 passes PT 9 with eLC.

Hu?
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2010, 06:32 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Arturia Analog Factory SE

Arturia Moog Modular V version 2.5 works with Pro Tools 9.0 with USB eLicenser.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2010, 06:40 PM
Bob Coulter Bob Coulter is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: New York City
Posts: 25
Default Re: Arturia Analog Factory SE

Ok but what does that have to do with Analog Factory SE?
Reply With Quote
  #8  
Old 11-07-2010, 06:47 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,833
Default Re: Arturia Analog Factory SE

The Protools plugin compatibility chart is now updated. It shows Analog Factory SE 2.1.1 as being compatible with PT9. Don't know if that's the version you guys are using.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-07-2010, 07:59 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Arturia Analog Factory SE

Quote:
Originally Posted by Bob Coulter View Post
Ok but what does that have to do with Analog Factory SE?
Because their all protected by the same protection.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arturia Analog Factory and Pro Tools 8 Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 05-03-2011 11:38 AM
Arturia Analog Factory and Pro Tools 7.4 kwswitch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-16-2010 04:53 PM
Arturia Analog Factory SE and Windows 7 Musick_X 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-31-2010 02:49 PM
arturia analog factory 2 stuey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-30-2010 05:40 PM
Arturia Analog Factory Question bmcoonan Virtual Instruments 1 05-28-2009 07:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com