Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2013, 10:57 AM
mookai1973 mookai1973 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Thailand
Posts: 12
Default Pro Tools 11.0.3 with 003Rack MTC out issue

Dear All,
I'm try to clean install os x 10.8.4 and then install PT 11.0.3 with lastest 003 driver version 11.1 I'm set MTC Generator port to Avid 003 Rack Port 1
when I play in first time it's have MTC sinal output and when i stop and play again it's no MTC signal.
I'm try to delete preferene and database it's same problem and I'm try to clean install OS X and PT in 2 time it's same problem but I'm try to use with M Audio Fast Track Ultra it's no problem.

then I'm copy my data session to other computer with PT 10.3 and same 003Rack it's no problem

How can I fix with this issue?
sorry for my english it's not very well.

Thanks and Best Regards,
Kai


Mac Pro 2.8 GHz Quad-Core Intel Xeon
8 GB 1066 MHz DDR3 Memory
1TB HDD for Mac OS X
2TB HDD for Audio Drive
__________________
Kai
Sound Department
www.phuket-fantasea.com
Phuket Thailand

1.Pro Tools 11.0.2 003Rack Mac Pro OS X 10.8.4 8Gb Ram
2.Pro Tools 11.0.2 003Rack Mac Pro OS X 10.8.4 8Gb Ram
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2013, 01:28 AM
mookai1973 mookai1973 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Thailand
Posts: 12
Default Re: Pro Tools 11.0.3 with 003Rack MTC out issue

can some one if you have PT11 and 003 Rack please test Midi time code for me please,

I would like to know it's bug or not.

Best Regards,
Kai
__________________
Kai
Sound Department
www.phuket-fantasea.com
Phuket Thailand

1.Pro Tools 11.0.2 003Rack Mac Pro OS X 10.8.4 8Gb Ram
2.Pro Tools 11.0.2 003Rack Mac Pro OS X 10.8.4 8Gb Ram
Reply With Quote
  #3  
Old 12-19-2013, 01:29 AM
HPB's Avatar
HPB HPB is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Zürich
Posts: 2
Default Re: Pro Tools 11.0.3 with 003Rack MTC out issue

HI

Did you find a solution? seams i have the sam Problem with PT11 and my DIGI003.

I can record a external audio signal on an audio track. The Signal is triggered over my USB-Midi-Keyboard. The Digi003 is connected over a MIDI Cable with my virus TI and it's working fine for exactly one recording. Thesecond recording wont work. I have to restart my interface and it's working well again for once.
Strange is that if i'm paralell recording the midi track, the midi track is working always and triggers the keys. That seams for my that nothing is wrong with the configuration.

thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
re: digi 003Rack 2224 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-01-2012 11:51 PM
003Rack+ Driver-Less, PT LE 8 Superwoodle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-22-2012 05:48 PM
No MIDI Devices (003Rack + 8.0.3 or cs2) David Sabine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-05-2011 10:21 PM
7.4.2 and rewire-003rack iRECORD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-30-2008 08:24 PM
003rack and latency davpond 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-01-2007 07:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com