Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2011, 02:22 PM
missmbc missmbc is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: New York
Posts: 2
Default Can see waveform but can't hear audio

Hello,

I am editing a podcast using Pro Tools LE 8 with an M box (don't know specifically which type, can't find that, but it is an older one, it came with Pro Tools LE 6.7). I'm using a Macbook Pro OS X 10.6.4.

I have three tracks in my podcast session - but I can't hear one of them. I can see the waveform but can't hear the audio.

I didn't record the podcast so won't be able to answer any questions about input... but I don't think that's the problem, as the waveform looks totally normal??

Any help much appreciated! I have a deadline of tomorrow to get this in... Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2011, 02:59 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,589
Default Re: Can see waveform but can't hear audio

Fader up? Output set wrong?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2011, 08:09 AM
missmbc missmbc is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: New York
Posts: 2
Default Re: Can see waveform but can't hear audio

I haven't touched any fader or output settings so I don't think it's either of them...
Reply With Quote
  #4  
Old 02-17-2011, 08:18 AM
HD2 HD2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 928
Default Re: Can see waveform but can't hear audio

Quote:
Originally Posted by missmbc View Post
I haven't touched any fader or output settings so I don't think it's either of them...
Just because you haven't touched anything does not mean it is not a problem. If you wish to get help you will need to be more specific.
What outputs are your tracks assigned to?
How is the mbox set up?
Do you have 2 speakers with an output of the mbox going to each one?
Is the "M" button above the fader lit up?
Sorry if these seem like basic questions but you haven't given us much to go by.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So totally tonfused ??? In PT10 hear the audio but strangely there is no audio track stevetasker Pro Tools 10 3 01-20-2013 08:34 PM
Audio but no Waveform innermusic Pro Tools 10 1 03-31-2012 10:46 AM
Help Please - Waveform/Audio gone! darentsmith Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 08-23-2010 08:09 PM
audio waveform editing desdichadisimo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-10-2006 01:27 PM
Footswitch recording.....I hear it but see no waveform...... Mikchek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 02-27-2003 08:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com