Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-17-2022, 11:05 AM
Mixmaster Rick Mixmaster Rick is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Boston USA
Posts: 124
Default One of Two S1's - No OLED

All,

I'm sure it's something I may have done but if you could get me back on track I'd very much appreciate it.

My two S1's and Dock have been working great and configured as I wanted up until earlier today when I started to play around with the order of the Surfaces in EuControl. I just wanted to see how editing plugs on the Dock's iPad versus the S1 would feel. This Pro Tools session did in fact have all of the S1 OLED's available and working this morning. As the screen shot shows, my first S1 has no OLED's working.

Can you help?
Attached Images
File Type: jpg EuControl.jpg (31.0 KB, 0 views)
File Type: jpg S1 Left OLED's.jpg (74.7 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2022, 11:36 AM
Mixmaster Rick Mixmaster Rick is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Boston USA
Posts: 124
Default Re: One of Two S1's - No OLED

Well - it's fixed. I apologize for posting this too quickly.

Because I saw that the action buttons as well as the Solo and Mute buttons worked but NOT the OLED's I thought it would be a configuration issue. After power cycling the entire computer as well as everything else the same result appeared, no display.

But, I turned the power off only on this S1 for a few seconds and then on again and it worked. Again sorry about the premature post.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S1 OLED issue Soap7 Avid S1, S3, Dock and Control App 6 02-28-2022 09:38 AM
S1 OLED update lag Rich Breen Avid S1, S3, Dock and Control App 4 12-09-2020 09:44 AM
dust on oled Macsearcher Avid S1, S3, Dock and Control App 0 09-23-2019 07:42 AM
S3 OLED Issue thumos Avid S1, S3, Dock and Control App 7 06-27-2019 02:46 PM
plugins and oled's ripekeai Avid S1, S3, Dock and Control App 1 05-17-2019 08:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com