Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2021, 03:58 AM
TimDante TimDante is offline
Member
 
Join Date: Feb 2021
Location: Telford
Posts: 1
Default Help need installing Perpetual on a new laptop

Hi Guys,

Sorry if this sounds basic but I need help installing PT12 from my products master account. My old MacBook Pro was sent back to apple with a graphic / screen issue and they tried to charge £600 for a new screen. I decided to purchase a new mB pro and brought M1 Big Sur (yep I know now) I have tried to download and install the PT Perpetual product 12 but I keep receiving the message below even though I am fully supported until May 2022. Any help would be most appreciated .What am I doing wrong ?



"you are trying to run a newer version of Pro Tools than allowed by your license. You can uninstall this version of Pro Tools and reinstall any version of Pro Tools that is supported by your license, or visit your MyAvid Account to renew your upgrade plan"
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2021, 04:28 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,953
Default Re: Help need installing Perpetual on a new laptop

Hi, welcome to the community.

Go to iLok license manager and see what is the RELEASE LIMIT of your license details. It only opens versions released on or before that date. To download earlier version go to Avid Download Center.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2021, 08:39 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,988
Default Re: Help need installing Perpetual on a new laptop

To run Pro Tools on Big Sur, you may be forced to buy the latest version as your older version simply may not be compatible with the new OS
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help installing PT LE on my Windows 7 laptop drjordan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 07-13-2011 12:41 AM
Problem while installing Pro Tools 6.4 on my Laptop...HELP!! Sean G20 Pro Tools TDM Systems (Win) 1 03-11-2007 03:18 PM
Problem while installing Pro Tools 6.4 on my Laptop...HELP!! Sean G20 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-09-2007 05:01 PM
new laptop, installing PTLE 7 dperu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-02-2007 06:23 PM
Having problems installing PT LE on my laptop xsteve56x 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-06-2006 04:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com