Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2022, 10:27 AM
gonjos gonjos is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Sebastian Texas
Posts: 2
Default Issues with OSX 10.10.5 running Protools 11.3.1?

Hi, I am wanting to go from OSX 10.9.5 Mavericks to 10.10.5 Yosemite and I'm currently on Protools 11.3.1 which has been rock solid with 10.9.5 but I need native instruments Kontakt 5.7.3 to be able to run a pedal steel software that requires that version of Kontakt. My question is for those who are using or have used OSX 10.10.5 and protools 11.3.1 Has anyone run into any issues? Any feedback is greatly appreciated. Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2022, 12:11 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,420
Default Re: Issues with OSX 10.10.5 running Protools 11.3.1?

Hi. Welcome to the DUC.
Here's the compatibility chart:
http://avid.force.com/pkb/articles/e...tibility-Chart
It seems you should upgrade to 11.3.2 to be absolutely within recommendations, but it might work with 11.3.1 also.

If you can, you should create a disk image before you start, that way you can restore to the state you have now, should anything go wrong. On mac, it's pretty easy. Google: creating dmg disk image yosemity. You need to have free space on a separate disk to copy your current startdisk. Startup from recovery partition, run Disk Utilities, create disk image from startup disk.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Artist Mix, SSL UC1.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2022, 01:17 PM
gonjos gonjos is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Sebastian Texas
Posts: 2
Default Re: Issues with OSX 10.10.5 running Protools 11.3.1?

Thank you so much for the response! I have had protools many years now, starting with protools 7 and for me, protools 11.3.1 and Mavericks 10.9.5 have been solid as far as stability goes. Anyone else using this combo? and where could I get protools 11.3.2?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running 11R sideways: heating issues? Spinland Eleven Rack 1 03-11-2018 09:39 AM
Performance issues with i5 Laptop running ProTools 8.04cs2 LE PolishedBrassUS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-05-2012 06:50 PM
Who's running 8.1 with no issues? Neale Eckstein Pro Tools TDM Systems (Mac) 19 09-29-2010 06:22 AM
Issues running PT|HD 7.4.2 on Mac OSX 10.5.7 ChrisFreeman Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 06-11-2009 09:39 PM
pro tools running with issues milan cutlac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 40 11-23-2008 06:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com