Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2004, 01:08 PM
Seeee Seeee is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Colorado
Posts: 1,050
Default tracks not playing audio till plugs are reinserted

When I re-open this particular session, any tracks with plug ins (mostly RTAS plugs as I am TDM dsp limited) do not play audio till I re-insert the plug ins.

whats up with this?

and.. is there any reason for me to make sure i am running the most recent version of 5.1 software? is maybe causing this? I hate to upgrade software unloess I have to. Would upgrading to the latest update of TDM software fix this?

I am running Pro Tools 5.1 TDM on a QS 867 Mac running os9.2.2 with a d24 card and a single dsp farm card.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
some of my vocal audio tracks not playing back...help superdood Digidesign Hardware & Software 13 11-19-2021 08:31 AM
Recorded audio is not playing back in sync with other tracks ATLracing Getting Started 4 07-08-2013 05:52 PM
TDM McDsp Plugs On Sale till May 9th RCN Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-07-2012 11:04 PM
Stereo Audio Tracks playing back mono rtebel macOS 2 03-25-2012 09:43 AM
Playing Absynth through PTLE. Only through Audio Tracks? Timothy72 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-06-2002 04:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com