Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2010, 12:39 AM
cppi cppi is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 40
Exclamation Bank stuck on A

Im telling this second hand as I am in Tokyo on a show and a friend is subbing for me on another show. Dshow is set up to run each surface seperatly, the main surface wont change from (out of) bank A, he says its stuck on A and can not switch between banks, the sidecar works fine. He has tried shutting down both consoles surfaces and stage/FOH racks but it (the main surface) still locks up on Bank A. Anyone have any solutions??
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2010, 10:30 AM
digidesigner digidesigner is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: World
Posts: 2,191
Default Re: Bank stuck on A

Any strange reasons for him to have safe buttons active on all 8 faders and OPTIONS > INTERACTION > Input Safe Switches > Act as Bank Safes? Probably not... just an idea...
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2010, 12:40 PM
Rockpolice Rockpolice is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Finland
Posts: 100
Default Re: Bank stuck on A

Quote:
Originally Posted by digidesigner View Post
Any strange reasons for him to have safe buttons active on all 8 faders and OPTIONS > INTERACTION > Input Safe Switches > Act as Bank Safes? Probably not... just an idea...
this happened to a guy i know, who had used the file with only a d-show and then went to use it with a profile. funny thing was, there was a lot of guys who were really familiar with the console and it took really long for the guys to realize it's the bank- safe thing.
__________________
Music business is serious business.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-19-2010, 02:18 PM
cppi cppi is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 40
Default Re: Bank stuck on A

No Bank safes. It just won't get out of bank A.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-19-2010, 02:44 PM
digidesigner digidesigner is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: World
Posts: 2,191
Default Re: Bank stuck on A

Then you probably have an hardware failure, contact Venue Field Service and they will help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MC Mix - Bank selection ? priorytools Artist Series 6 10-18-2011 03:41 AM
Bank D on SC48? Future Custom Bank perhaps? digidesigner VENUE Live Sound Systems 1 01-11-2010 07:20 AM
Faders won't bank. I'm stuck. travistko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-16-2009 07:11 AM
Bank changes via midi studiotony 001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 08-17-2002 06:50 AM
Anyone using Filter bank-Compressor bank c.evans 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 12-13-2001 10:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com