Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2009, 08:07 PM
link197 link197 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3
Default Buffer Size Recording Error

I recently installed protools 8 le and am using an Mbox 2. Whenever I try to record i am greeted with the error "The operating system held off interrupts for too long, try changing the buffer size." Unfortunately, changing the buffer size up yields the same error, and changing the buffer size down gives me a "Check your clock error" Please help!!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-13-2009, 08:39 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,733
Default Re: Buffer Size Recording Error

What OS? What's your clock source? Read the General Troubleshooting thread at the top of the forums and make sure you go through everything suggested there. If still no luck, post a Sandra Report so we can better help you. Good luck!
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
FocusritePro 40 (2)
TCE Studio Konnekt 48
Rascal Audio Tonebuss 24
Slate Digital VRS8

Gigabyte GA-Z170-HD3P
i7 6700K 4.1 GHz
32GB DDR4
macOS 10.15.7
UAD-2 Octo Core PCIe
Pro Tools HD 2022.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Increase Buffer Size Error (Buffer at MAX) ??? PoPimp3069 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 03-29-2010 02:24 PM
H/W Buffer Size error -6086 recording/playback DougConner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-30-2009 04:24 PM
While recording - increase H/W Buffer size error barronosod 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-22-2007 07:22 PM
Recording at 256 hw buffer size now causes error deanguidry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-14-2006 02:17 PM
-9092 error when recording single audio track w/ lower than 4096 HW buffer size Jeff Sloan Digidesign Hardware & Software 2 12-12-2002 08:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com