Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2003, 07:08 PM
joeman1 joeman1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: adger, al. USA
Posts: 48
Default how to? stereo output on card 2/pt mix +

hey, hoping someone might know how to do this. i have an ad8000 on card 1. i have an 888/24 on card 2. i want to output through mac ( not pt) so i can work in some external programs. namely t-racks. how do i get the mac to recognize the device output on card 2. or, how do i configure it.
Thanks for any suggestions or anwers.
joe
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2003, 03:15 PM
joeman1 joeman1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: adger, al. USA
Posts: 48
Default Re: how to? stereo output on card 2/pt mix +

thank you n-g-neer.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2003, 01:36 AM
N-G-NEER N-G-NEER is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Jacksonville Beach, USA
Posts: 545
Default Re: how to? stereo output on card 2/pt mix +

There is a wave driver available on the Digi Site that allows you to use other applications through the Digi hardware. There is also an ASIO driver which allows for multitrack application to use the Digi hardware. Check the download section of the site. Also you can output any non digi software through the apple audio card output by accessing the apple audio manager in the control panels. If you like you can run the stereo lines from there to any analogue input on the 888 or other A/D converter
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why no stereo output sethwudel Pro Tools 10 1 03-26-2013 04:15 PM
Help! I can't get my main output to work, and I can't make a stereo output! oceanlove_1 Pro Tools 9 1 06-27-2011 06:23 AM
AC3 Stereo Output Tomio Broman Post - Surround - Video 1 05-16-2004 12:55 PM
When you output a stereo aux track to a mono output? el biciclista Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-04-2003 01:10 AM
how do I split stereo output to multiple stereo output pairs? hokuspocus Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-05-2002 08:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com