Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2012, 02:02 PM
RokVox RokVox is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: .
Posts: 719
Default Wrong Files listed in My AVID User Account

Hey AVID,

I don't know how to contact you anymore (email or phone), so I'm posting here.

Can please look into my AVID Products User Account?

The Pro Tools & Avid Virtual Instruments installers are correct (10.3) but the Installation Guide & Read Me files are still at 10.2.

Not a big deal but if you could correct this I would appreciate it.

Thanks...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wrong iLok Account Dj_sushi Pro Tools 10 5 05-08-2014 05:02 PM
Wrong iLok account Rampart1 Pro Tools 10 3 10-07-2012 03:09 AM
Wrong Files listed in My AVID User Account RokVox macOS 1 09-15-2012 04:18 PM
Problems downloading files User account CLASS-A-DUDI TAMIR macOS 1 04-10-2011 01:47 AM
Pt on new user account -how can I share my files? Royalston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-26-2006 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com