Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2009, 07:50 AM
gonzolagonda gonzolagonda is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK
Posts: 435
Default MIDI Select/Split Notes - Assertion in PT8

Hi Folks,

Any clues as to why I get this?
http://georgeshilling.smugmug.com/ga...228_k2GhT-A-LB
__________________
PT2022.7 - UA Apollo 16Mkii - UA Apollo 8TB Duo - Prism Lyra 2 - Mac Pro 2014 6-Core 3.5GHz 32GB RAM - OSX 10.15.7 - UAD-2 Octo - Euphonix Artist Control
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2009, 10:45 AM
TCLguy1 TCLguy1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Los Angeles, USA
Posts: 344
Default Re: MIDI Select/Split Notes - Assertion in PT8

Interesting, because...I get it too..!
__________________
Best,
TCLguy
_________________________________________
12-Core Xeon 3.33, Antelope Audio Goliath, Logic, Live, PT12HD
Dual 2.7 G5, ProTools HD3, 2*192's, SSL Delta Link
iMac 3.0 , Abelton live
MacBook Pro, Logic X for Video
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2009, 05:01 PM
gonzolagonda gonzolagonda is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK
Posts: 435
Default Re: MIDI Select/Split Notes - Assertion in PT8

Quote:
Originally Posted by TCLguy1 View Post
Interesting, because...I get it too..!
Must be a bug then!

Digi?
__________________
PT2022.7 - UA Apollo 16Mkii - UA Apollo 8TB Duo - Prism Lyra 2 - Mac Pro 2014 6-Core 3.5GHz 32GB RAM - OSX 10.15.7 - UAD-2 Octo - Euphonix Artist Control
Reply With Quote
  #4  
Old 08-18-2009, 06:34 AM
offbeat-music offbeat-music is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Re: MIDI Select/Split Notes - Assertion in PT8

Same thing happens here –[bleep]different sessions, different values. To bad, because I´m just switching from Logic and the equivalent function (select events with similar position) in Logics Piano Roll Editor is one of my most used shortcuts.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Select/Split notes not working in PTLE7 Mcgrathx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-23-2013 07:32 PM
Split midi notes? Workflow? JonLance Pro Tools 9 9 08-07-2011 10:41 PM
mass select of notes in midi editor stainless MIDI 4 08-20-2010 09:00 PM
7.4 Crash on Select/Split Notes paulmellors 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-21-2008 09:40 AM
Midi - Split Notes in Pro Tools bassbuddy MIDI 2 09-18-2006 05:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com