Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Carbon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 09-17-2021, 05:06 PM
andre.st.denis andre.st.denis is offline
Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: Montreal
Posts: 2
Default Re: Anyone running Carbon successfully on a Hackintosh?

Quote:
Originally Posted by dominicperry View Post
So the original question was - what motherboard do you have that works?
I've also got the Gigabyte Z490 Vision D and the ethernet ports don't work for the Carbon. I can also confirm that a Ethernet -> TB2 adapter into a TB2 -> TB3 adapter does work. I tried a Ethernet -> TB3 (USB-C) and it doesn't work. I'm running a UAD Satellite between the two adapters btw and can turn the unit on/off without any issue, so it is possible to run a Carbon with a Hack. Has anyone had any luck installing a NIC that supports AVB though?
Reply With Quote
  #12  
Old 09-17-2021, 10:53 PM
martthie_08 martthie_08 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Germany
Posts: 227
Default Re: Anyone running Carbon successfully on a Hackintosh?

Quote:
Originally Posted by andre.st.denis View Post
You can use Carbon with your normal Ethernet ports but it disconnects with the Sonnet Solo 10G PCIe card? I have the Gigabyte Z490 Vision D and I was thinking of getting that card but will probably hold off if that's the case. Did the Thunderbolt card work for you?
No, I can’t use Carbon with my motherboard‘s internal network adapter because it doesn’t support AVB.

The thunderbolt card did not work for me, you might have better luck though, it „almost“ worked..

I am looking to add the thunderbolt 3 card soon and will post the results here!
Reply With Quote
  #13  
Old 09-23-2021, 09:13 AM
JTC111 JTC111 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 52
Default Re: Anyone running Carbon successfully on a Hackintosh?

This article may be relevant to this discussion...

Hackintosh Studio Computers RIP - The End Is Nigh! https://www.pro-tools-expert.com/pro...ouAMqFJeKmJKKw
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is anyone running Apollo with Thunderbolt on Hackintosh? Melodeath macOS 7 10-17-2017 09:09 PM
Who is Running PT 11 HD Native successfully K Roche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 17 09-27-2013 12:02 PM
Is any one running i7 970 successfully with PT9? Violet Windows 2 05-11-2011 05:00 PM
Is anyone running 5.1 on OS8.6 successfully? marc@soundpost Tips & Tricks 7 06-26-2001 03:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com