Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-22-2003, 05:32 PM
JacobWeber JacobWeber is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 10
Default Automation - losing my mind

Am I crazy? I'm trying to write simple automation data to my file, and it's not working. I've done this a million times before, and I can still do it in any other file; just this one file is giving me trouble. This is what I'm doing:

- Turn on the Volume automation type in the Automation Enable window.
- On any track, set the automation type to Auto Write.
- Play the track, and move a fader around.

When I stop, no automation data has been written! And if I write it in manually, it's ignored on playback (when in Auto Read mode). What's going on? Help!!

Jacob
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2003, 05:42 PM
benlef benlef is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Mtl, Qc, Ca
Posts: 172
Default Re: Automation - losing my mind

Hi Jacob,

since it works in other sessions you might have a corrupted session.

Maybe you could try to copy or import your tracks in a new session.
__________________
"Sorry! I didn't hear you. WHAT DID YOU SAY!"

PTLE 5.1.1 Digi001 MacOS9.2.2 Yikes!400MHz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eye Need Your Help Cause I'm Losing My Mind. MightyMosaic Windows 12 01-06-2013 06:13 AM
Am I losing my mind? NeilParfitt Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-02-2009 11:41 AM
2 Questions, I'm losing my mind! Please help! JayStyles Pro Tools M-Powered (Win) 2 07-21-2007 11:53 AM
I'm losing my mind! Someone reassure me... please SJohnson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-20-2003 05:51 AM
Help! Newbie losing his mind! Chimo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 08-25-2001 04:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com