Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2011, 07:52 AM
Bob L's Avatar
Bob L Bob L is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Denver, CO
Posts: 553
Default Memory location edit without clicking?

Anyone discovered a way to edit a memory location without using the mouse? This would be the function "Ctrl-Click Memory Location". I'd have hoped "Ctrl+.#." (where "#" is the numeric keypad entry) would have worked, but it doesn't.

Bob
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2011, 09:04 AM
cneal92's Avatar
cneal92 cneal92 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Lubbock, TX USA
Posts: 530
Default Re: Memory location edit without clicking?

. # Enter will bring up the Memory Locations window for that # memory location, allowing you to edit/change it.
__________________
Chris Neal :: South Plains College
.: Program Coordinator & Asst. Professor in Sound Technology
.: cneal@southplainscollege.edu
.: Pro Tools Certified Instructor
.: Pro Tools Expert Certified in Music
Reply With Quote
  #3  
Old 11-23-2011, 10:24 AM
Bob L's Avatar
Bob L Bob L is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Denver, CO
Posts: 553
Default Re: Memory location edit without clicking?

Well, oil beef hooked! Chris, you are a scholar and a gentleman! Thank you.

For the record, I didn't find this in the Reference Guide Chapter 34: Memory Locations, nor did I find this in the Pro Tools Shortcuts document. Did I just whiff, or is this only imparted to the Certified Operator/Instructors?

Bob
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spontaneous Memory location Zazy Pro Tools 11 17 09-23-2014 05:33 PM
Memory Location Question tomhartman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-02-2009 05:50 PM
Memory Location Marker Does NOT Update After Edit Cuts wdjudd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-09-2007 05:12 PM
Memory Location mmf78 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-02-2007 01:15 PM
6.1 bug: Can't add memory location tal herzberg Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-31-2003 01:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com