Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2001, 04:00 PM
yin7yang64 yin7yang64 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Evanston, IL U. S. A.
Posts: 254
Default Problems with getting paired channels to track together

I'm using a Cooper CS-10/2 controller in my ProTools LE studio. I often create several short (:60 second) projects in the same session. On occasion when I jump to a new location marker after finishing one project, I arrive at the next project to find that some of the paired stereo channels are suddenly out of balance. When I left the preceding section, the paired channels were at the same level. At the new location they can be as much as several dB apart. And the only way I know to correct the problem is to go to the menu that groups channels, click to un-group them, move the pair of faders to either end of the range so that their settings are indentical, re-group them, and continue. It's a time-consuming and seemingly unnecessary procedure. What can I do to prevent this from happening? Could the controller have anything to do with it?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2001, 01:40 PM
doug sjostrom doug sjostrom is offline
Avid
 
Join Date: Jul 2000
Location: San Carlos, CA, USA
Posts: 322
Default Re: Problems with getting paired channels to track together

It sounds like your automation is changing. It may depend on the mode you work in. Touch mode is pretty safe, but it may not be as fast as other modes. You could enable volume and put a set of markers at the start and end of each section so when you are writing automation on one section it does not affect the volume data in others.
DS
__________________
Doug Sjostrom
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lsr 12p sub paired with other non jbl Brandonx1 Post - Surround - Video 0 07-03-2011 04:09 PM
different channels, same track? PT8 hewhocomes MIDI 2 08-28-2009 04:21 PM
2 Track-mono - 1 or 2 channels? fil_mac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-26-2008 10:37 AM
MIDI : Routing one track to two channels? Muxlow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 10-29-2003 06:25 PM
A7N8X Corsair paired memory CL2 Haarsmaak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 26 02-07-2003 08:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com