Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 04-10-2021, 11:20 PM
eddydenton eddydenton is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Montreal
Posts: 4
Default Re: CLEAR ALL SOLO shortcut

Pro Tools shortcuts limitations make me cry on a daily basis. Why oh why can't they have customisable shortcuts like Logic Pro. But no clear all solos keystroke shortcut?? It boggles the mind.
Reply With Quote
  #32  
Old 04-11-2021, 01:26 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,583
Default Re: CLEAR ALL SOLO shortcut

Quote:
Originally Posted by eddydenton View Post
Pro Tools shortcuts limitations make me cry on a daily basis. Why oh why can't they have customisable shortcuts like Logic Pro. But no clear all solos keystroke shortcut?? It boggles the mind.
The fact that you can't customize makes it so you can sit down on any Pro Tools rig anywhere in the world and get to work immediately. If customizing is that important, there are plenty of other DAW options. Clearing SOLO with a single mouse click is pretty easy
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #33  
Old 04-13-2021, 08:25 PM
eddydenton eddydenton is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Montreal
Posts: 4
Default Re: CLEAR ALL SOLO shortcut

Logic Pro lets you export you and import shortcut sets so I can also sit down at any Logic Pro rig in the world and use my customized shortcuts too. My shorthand with keyboard shortcut is so quick in Logic it drives me crazy with all the annoyingly unintuitive shortcuts in Pro Tools. Like in Logic zoom horizontal is Command-L and R, and zoom vertical is Command-Up and Down. On Pro Tools zoom horizontal is R an T but zoom vertical is Control Up and Down but only the tracks you have selected so you need another shortcut to select all tracks. Sigh.

The only reason I use Pro Tools is because Logic sucks at dealing with AAF and OMF.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solo Clear not working on S3 jmkeane Avid S1, S3, Dock and Control 3 10-09-2015 07:34 AM
Clear selected clips shortcut not working hd 10.3.2 dgoodi22 macOS 7 02-08-2013 04:49 PM
Clear Peak/Meter shortcut not working? theblotted macOS 8 07-23-2011 02:46 AM
Solo-Yellow, Solo Clear-Green Imagine ICON & C|24 1 05-14-2011 04:55 AM
Keyboard shortcut to clear red clip lights? kirkbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-02-2008 10:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com