Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2003, 10:18 PM
BlackOctopus BlackOctopus is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 104
Default Problem when record enabling a track

Hi,
I am running LE through MBox and an imac. I have recorded onto a number of audio tracks in a session, but now keep getting this horrible digital noise along with the level meter flying into the yellow - every time i try to record onto a track in the session. Can anyone tell me what this is and how to get rid of it? Some routing problem ? I recorded about 12 tracks of audio no problem, got a decent level and waveform but can not get rid of this signal noise.
Thanks helpful people!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2003, 01:38 PM
McNabb McNabb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Fairview, NJ
Posts: 18
Default Re: Problem when record enabling a track

My first guess would be to change the Mbox input from either Instrument, to Line, to Mic, see if that does anything. I'm sure you tried that already.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2003, 07:23 PM
BlackOctopus BlackOctopus is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 104
Default Re: Problem when record enabling a track

Yep, tried that. This happens for no reason. Everything is recording ok, then i rec enable a track and this noise level from mbox interferes. The only solution is closing down the session and re-opening. After that it is ok. But what the heck is this? and how do i get rid of it? Like i say - all the i/o settings look ok and it is recording fine except for this 'noisy' problem!!!@# Anyone else have any ideas?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2003, 10:15 PM
BlackOctopus BlackOctopus is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 104
Default Re: Problem when record enabling a track

Erm..I am still getting this interference on my audio tracks every now and then...i have no clue what this could be!
Like i say, the sound is like a rapid..static sound that is very loud (up in the yellow on the level meter)..sort of a white noise, but more rapid. Please...a wild guess? The novelty is wearing off. [img]images/icons/mad.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem when record enabling stereo tracks! Herokazz Windows 5 10-19-2012 05:34 AM
record enabling a track gets static hiss...? Ronnisi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-27-2006 10:01 PM
Group Not Record Enabling Notefarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-08-2004 03:40 PM
Record enabling an Aux track with Reason plug-in Mean Green 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-23-2004 02:10 PM
Record-enabling several tracks at once j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 03-05-2002 02:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com