Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2012, 07:14 AM
eastriver eastriver is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: London
Posts: 6
Default iLock PT10 problem

Up to now I have been using in my studio a Digi 002 Rack with PTLE 8.1 on a (pre Intel) Power Mac circa 2005. As Avid and many other software companies have long since stopped supporting the Power Mac I eventually decided to take the plunge and purchased a shiny new Mac Pro and PT10. I have a very busy next two weeks in my studio and can not afford any 'downtime'. So I wanted to continue using my old mac and PT8 for the next two weeks before the big transfer. But as I am very impatient I wanted to load PT10 and try it out on my new Mac, BUT - If I download the PT10 licence to my iLock will it replace my PT8 licence thus disabling me from using PT8 on my old Mac?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2012, 07:20 AM
DJ Hellfire DJ Hellfire is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: New Jersey
Posts: 2,072
Default Re: iLock PT10 problem

No! All your old licenses will still be there!
__________________
www.HellfireBeats.com

UAD 2 Apollo Quad w/Thunderbolt 3, UAD 2 Satellite Octo TB3, UAD 2 Octo PCIe, Avid S1, Neve R6 500 Chasis, Neve Portico 511, Neve Portico 551, Dangerous DBox+, Focal Trio6 Be, Neumann TLM49, Akai MPC 2000XL, Akai MPC X, Mackie 1202VLZ Pro, Akai Advance 61

Pro Tools 2021.12

Mac Pro 7,1 2019, 8 Core, 48GB RAM - MacOS 11.6.2

16" MacBook Pro 2021, M1 Pro, 16GB RAM - MacOS 12.1

27" iMac, Late-2012, 3.4GHz i7, 24GB RAM - MacOS 10.15
Reply With Quote
  #3  
Old 04-19-2012, 09:39 AM
eastriver eastriver is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: London
Posts: 6
Default Re: iLock PT10 problem

Cheers DJ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with PT10 Lpendes Pro Tools 10 0 11-30-2011 04:24 AM
PT8Hd + problem with ilock ? hart07 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-18-2011 03:35 PM
externa HD and Ilock problem DigitalVodoo Tips & Tricks 1 09-16-2005 11:01 AM
iLock problem leytos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-21-2004 05:08 PM
iLock problem-help (Digi?) speedyk5 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-23-2002 08:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com