Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2014, 07:21 AM
Matoto951 Matoto951 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: Canada
Posts: 1
Default MobilePre 1.1.8 driver

Hi there!
I've got some issues with the Avid drivers (1.1.7 and 1.1.8).
My problem is that when I play guitar with my Amplitube 3.12 standalone amp simulator and play along an other program (Guitar Pro 5 or Youtube for exemple), I get a crackling sound that is really anoying.
Even if I change the buffer size, the problem is the same.
I can play without any problem with amplitube 3 only, or guitar pro only. It just starts crackling if both are openned.
(I don't have any issues with the 1.0.4 driver, but it isn't good for when I record in Pro tools :/ )
If someone has an idea of what could be the problem, it would be nice!
Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2014, 06:27 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,759
Default Re: MobilePre 1.1.8 driver

I would submit a bug report if I were you. Also check the Help us Help You - READ THIS Before Posting! link on top of the forum and follow every step in there including posting a Sandra report here. Also check what settings are the playback settings for windows (I'm assuming you're using a windows machine here since you posted in the windows section but without computer information it's only an assumption) Go to start -> control pannel -> sound -> playback -> select your audio interface -> properties -> advance -> and make sure that the settings there matches your interface settings and your software settings.
__________________
Manny.

Wave-T.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MobilePre 2nd Gen on Win7 prints General Discussion 3 01-13-2013 08:18 PM
Mobilepre USB? velvetlounger General Discussion 5 12-13-2012 06:45 PM
Mobilepre Driver c0m3t0g3th3r Pro Tools M-Powered (Mac) 3 04-20-2010 02:52 PM
Problem with MobilePre Midside21 Pro Tools M-Powered (Mac) 5 02-11-2008 07:29 PM
MobilePre USB Driver-PTF Does Not Recognize wdannevi Digidesign Hardware & Software 1 06-21-2003 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com