Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2007, 12:21 AM
ZRO1 ZRO1 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 5
Default RTAS instrument performance G5 vs Intel Mac ?

Hey there...anyone who's upgraded recently from G5/Hd3 pci to Intel Mac/Hd3 pciE and felt it was worth the investment in raw cpu power from the intel ?? I usually run Logic with TDM because the instruments on the AU seem to run so more efficiently. I can push the machine way harder before it runs out of cpu power. And with all these new hungry plugs like BFD and Akustik Piano I just run out of juice on my dual 2.5 G5 in Protools 7.3...

Thanks for hitting me back

Best

P
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2007, 07:33 AM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: RTAS instrument performance G5 vs Intel Mac ?

what I heard is that PT is not able to use all 4 processors...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2007, 07:33 AM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: RTAS instrument performance G5 vs Intel Mac ?

what I heard is that PT is not able to use all 4 processors...
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2007, 01:21 PM
Illusion Rake Illusion Rake is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Helsinki, Finland
Posts: 44
Default Re: RTAS instrument performance G5 vs Intel Mac ?

I switched recently from a G5 2,7 to a Mac Pro Quad 2,66. It appears to have a significant amount of grunt over the G5...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RTAS plugs Intel vs non-Intel versions springthing 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-27-2011 01:59 PM
RTAS performance (specifically waves) with the new intel mac mini clyde2000 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-14-2009 02:16 PM
MIDI and Virtual Instrument Performance? Tbassist4 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-07-2008 07:10 PM
help! abysmal RTAS/virtual instrument performance on my MBP SamuelLJackson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-09-2008 12:07 AM
RTAS instrument problems with Intel Mac Analog Prophet Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-29-2006 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com