Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2021, 04:39 PM
fr.venegasb fr.venegasb is offline
Member
 
Join Date: Jul 2021
Location: Santiago/Chile
Posts: 2
Default Pro Tools 12.6 several errors

Hi since i`ve update my mac os x (sierra to high sierra) every time i`ve tried import a file to my pro tools i have this message "Could not complete the Import Audio command because Assertion in "/Volumes/Development/194038/ProTools/NewFileLibs/Cfd/MacOS/Cfd_ImportAudioDialogMacOS.mm", line 603.
(Use the Copy button to copy this message to the clipboard.) "

I can not use the botton mute or solo of my track and can`t record either.

Maybe the problem is the updating of my os x, because I don`t have a idea what is.

Please help me .

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2021, 12:37 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,613
Default Re: Pro Tools 12.6 several errors

Hey

Welcome to the Community

Start by trashing preferences and restart everything and see if that dissapears.

Link here on how to:

https://www.sweetwater.com/sweetcare...s-preferences/
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 07-25-2021, 01:35 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,443
Default Re: Pro Tools 12.6 several errors

PT 12.6 is not supported on High Sierra, compatibility info here.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2021, 03:49 PM
fr.venegasb fr.venegasb is offline
Member
 
Join Date: Jul 2021
Location: Santiago/Chile
Posts: 2
Default Re: Pro Tools 12.6 several errors

Thank you for your answers, well I think is good moment for a upgrade pro tools hahahahaha
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 11 hd working, pro tools 10 hd giving errors TheJester Windows 2 06-07-2019 09:38 AM
Pro Tools DAE Errors AFTC macOS 4 01-26-2017 10:12 AM
Death Of DAE errors and Pro Tools Errors ReynaldoPena Windows 17 11-13-2012 12:33 PM
Pro tools 10 CPU errors vans316 macOS 6 04-20-2012 02:59 AM
errors errors errors Please digi tech guys help me dunkyj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-11-2005 02:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com