Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-19-2013, 03:18 AM
pianolife pianolife is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Uk
Posts: 1
Default Unusual Crash after Updating to PT11

Dear Members of Avido Pro Audio Community,

I just updated to version 11.0.3, but I'm still using the good old 10 because of some plugins I use.

After updating PT / installing new plugins I got loads of crashes when I start PT. These crashes occur when I'm loading a session (not while checking the plugins). And also they occur at different times (which -I guess- excludes a single plugin to be the problem).

I'm pasting the error code I'm getting.
Thank you very much for your help.

Cheers
Stefano
Attached Files
File Type: pdf Error .pdf (164.6 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11 crash from saving while playing johanp Pro Tools 11 3 01-26-2014 02:45 PM
PT11.1.2 crash when instanciating Oxford TransMod(DSP) Hanswurstlsepp Pro Tools 11 4 01-24-2014 02:18 AM
PT11 Crash on start Win7 SP1 matcorp Windows 2 10-22-2013 11:39 AM
Neyrinck V Control causes PT11 to crash txshonk Pro Tools 11 9 09-15-2013 08:25 PM
PT11 Crash on Track Duplicate and Delete hbhunt Pro Tools 11 2 08-21-2013 04:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com