Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2010, 01:47 PM
hodge hodge is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 112
Default help with bars and 7.4

ok so i have not had a chance to work on anything for quite some time. How do i set it up where i can see the bar line in the tracks, if that makes sense. So i can line things up..
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2010, 04:39 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: help with bars and 7.4

Quote:
Originally Posted by hodge View Post
ok so i have not had a chance to work on anything for quite some time. How do i set it up where i can see the bar line in the tracks, if that makes sense. So i can line things up..
Are you talking about the grid? Then just make sure the grid is visible. I don't remember how that setting was made in 7.4 but I'm pretty sure you will find it in the menus..
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2010, 05:49 PM
hodge hodge is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 112
Default Re: help with bars and 7.4

yeah
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2010, 12:26 PM
hodge hodge is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 112
Default Re: help with bars and 7.4

anyone?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-19-2010, 12:33 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,131
Default Re: help with bars and 7.4

Enable GRID mode(the 4 choices top left). Make sure the counter is showing Bars and Beats.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #6  
Old 03-19-2010, 01:08 PM
hodge hodge is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 112
Default Re: help with bars and 7.4

ok thanks i will give that a shot later
Reply With Quote
  #7  
Old 03-19-2010, 04:03 PM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default Re: help with bars and 7.4

Or, you can use the-
Seethebarlinethingyinthetrackerizerator plug from Tamaramuse Audio.
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
  #8  
Old 03-19-2010, 05:19 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,131
Default Re: help with bars and 7.4

Quote:
Originally Posted by ejwells View Post
Or, you can use the-
Seethebarlinethingyinthetrackerizerator plug from Tamaramuse Audio.
Which bundle does come with???
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #9  
Old 03-19-2010, 05:22 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: help with bars and 7.4

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Which bundle does come with???
Its with the IcantbelievehowmanynonmusicpeoplearegettingProtool s&dontknowanythingaboutanything Pack
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #10  
Old 03-20-2010, 07:37 AM
necjamc necjamc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: RI
Posts: 2,671
Default Re: help with bars and 7.4

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
Its with the IcantbelievehowmanynonmusicpeoplearegettingProtool s&dontknowanythingaboutanything Pack
That must of come after the TheInternetKilledthecreativethoughtprocessdrive Pack
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bars and Beats GTTTT Pro Tools 10 4 04-05-2013 04:51 AM
How to add more bars before zero? jimbojimbo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 09-08-2011 12:43 PM
Add bars Soundtrack2life Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-18-2009 09:23 AM
Delete 20,000 bars!!! Sagane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-01-2004 08:27 AM
OT: Bars on a sequencers vs. Bars for a writer DEVIZE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-01-2003 12:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com