Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2018, 05:02 AM
Isadore Isadore is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tennessee
Posts: 29
Default wavelenght question

an odd occurrence happened on my PT 12,5,2, While recording 2 stereo tracks of an acoustic guitar, one of the wavelengths shrank in size. The levels are still good though. I wonder if the track got corrupted and if there is a fix. Thanks for any suggestions.
__________________
Bill Mize
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2018, 05:06 AM
Isadore Isadore is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tennessee
Posts: 29
Default Re: wavelength question

an odd occurrence happened on my PT 12.5.2. While recording stereo tracks of an acoustic guitar, one of the wavelengths shrank in size. The levels are still good though. I wonder if the track got corrupted and if there is a fix. Thanks for any suggestions.
__________________
Bill Mize
Reply With Quote
  #3  
Old 06-22-2018, 05:08 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: wavelenght question

How does it sound? Alt+A to reset waveform height to default.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2018, 05:15 AM
Isadore Isadore is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tennessee
Posts: 29
Default Re: wavelenght question

It seems to sound fine. Maybe I accidentally resized it.
__________________
Bill Mize
Reply With Quote
  #5  
Old 06-22-2018, 05:47 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: wavelenght question

I see. Check it out, and reply back to us. We'll try to help you.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #6  
Old 06-22-2018, 11:54 AM
Isadore Isadore is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Tennessee
Posts: 29
Default Re: wavelenght question

I reset both tracks and things appear back to normal. I'm not sure what happened but thanks for the tip
__________________
Bill Mize
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fruity loops in pro tools question...not regular rewire question nutrinoland 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-23-2010 12:39 PM
quick question - Mbox Mini question - i forget JRup 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-18-2009 02:55 PM
General Venue Automation Question - (Maybe dumb question) TwoPort VENUE Live Sound Systems 5 12-21-2007 02:41 PM
Reason Adapted question...simple question. digi002owner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-29-2004 10:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com