Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-18-2006, 06:17 PM
dcdownunder dcdownunder is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Default 002 looses connection...

Hey guys, hope you can help.
I've had a new 002 for about a month and it's been faultless. I'm running it all on a new G5 (non intel)...
As of yesterday however, it started playing up. doing one af a few things.
During playback or record (or general use), the 002 just crashes with the 1394 button going off and sample rate button going off. (leaving the mute button lit). One of the following messages appearing; "unable to locate Digi Design hardware........" OR "Protools is unable to reaquire the hardware because it is in use by another program.....".
For thr record, I am not using the 002 for any other program and I have reconnected all cables and leads (purchased a new fire wire just in case), nothin seems to work. It's at the point now where the 002, when switching it on, does so with the mute button lit only, nothing else. So Protools won't load or anything as there's no recognition.
I'm convinced this is not a Mac issue as a) there's plenty of space and b) the 002 is behaving this strange way.... With the amount of research I've done and read, I think it's a dodgy unit! Wonder if anyone else has had a similar issue........
Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2006, 06:31 PM
dmm dmm is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 227
Default Re: 002 switches itself off...

This is most likely a "Power Harness" issue and you are going to want to contact Digidesign to work out how to get it fixed.

They have been really good (and fast) when it comes to dealing with this.

Good Luck.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-19-2006, 01:01 AM
dcdownunder dcdownunder is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Default Re: 002 switches itself off...

hope so, thanks for your help bud...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'TAB to' Looses function :-O DAW Dogg macOS 2 02-15-2012 10:53 AM
DIGIRACK 002 looses connection to MOTU 8pre via ADAT conn. sekie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-12-2007 07:37 AM
digi002r looses firewire connection during session richsorr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-23-2004 07:51 PM
Computer looses internet connection after quitting PT6 dkrz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-07-2003 09:39 AM
48K to 44.1K looses sync theazone Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-14-2001 03:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com