Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2004, 04:15 PM
Larry Pate Larry Pate is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Denver, Colorado
Posts: 34
Default Ableton Live

Just got around to installing Live that came with 002. The install says to drag folder to hard drive where it is copied. When I try to open Live I get the following. Can't create directory " Ableton" in directory"osx:users:larrypate:library:application support". Has anyone experienced this? If so let me know how to solve the problem. Thanks

PT6.4
002
OS 10.3.4
__________________
Mac mini 1.42, 1G Ram. OS 10.4.11, Digi 002, PT7.4cs1, LaCie d2
Waves Musicians Bundle, GTR, ST2x, Reason 3
Reply With Quote
  #2  
Old 06-25-2004, 06:03 PM
cwhite771 cwhite771 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Buffalo, NY
Posts: 708
Default Re: Ableton Live

Sounds like a permissions issue. Try repairing your permissions from the disk utility.
---
c
__________________
2013 MacPro 3.5GHz 6-core/16GB RAM/OS10.9.2 - PT10.3.8/PT11.1.2 - RME UFX - Apogee Rosetta 200 - and a bunch of other stuff.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-26-2004, 07:23 AM
Larry Pate Larry Pate is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Denver, Colorado
Posts: 34
Default Re: Ableton Live

Tried your suggestion. Still get the same message.
__________________
Mac mini 1.42, 1G Ram. OS 10.4.11, Digi 002, PT7.4cs1, LaCie d2
Waves Musicians Bundle, GTR, ST2x, Reason 3
Reply With Quote
  #4  
Old 06-26-2004, 01:36 PM
cwhite771 cwhite771 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Buffalo, NY
Posts: 708
Default Re: Ableton Live

Hmmm... only other thing that I can think of offhand is that you're not logged in as an administrator.
---
c
__________________
2013 MacPro 3.5GHz 6-core/16GB RAM/OS10.9.2 - PT10.3.8/PT11.1.2 - RME UFX - Apogee Rosetta 200 - and a bunch of other stuff.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-26-2004, 04:46 PM
Larry Pate Larry Pate is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Denver, Colorado
Posts: 34
Default Re: Ableton Live

It was an issue with the permissions. There is a program on the Ableton website that corrects the problem. It was in the Demo I down loaded. Everything working fine. Thanks

PTLE6.4
002
10.3.4
Dual G4 1.25 Giga Up grade
1 G ram
Reason 2.5
__________________
Mac mini 1.42, 1G Ram. OS 10.4.11, Digi 002, PT7.4cs1, LaCie d2
Waves Musicians Bundle, GTR, ST2x, Reason 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
playing live, ableton live best option? shabbar3 Pro Tools 9 0 07-11-2013 05:22 PM
Has anyone used a 192 with Ableton Live? megahurt Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-14-2009 04:18 PM
Ableton Live - performing/recording live w/HD3 Surth Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-11-2006 04:50 AM
ableton live guiltypartymusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-28-2006 11:54 AM
Where is Ableton Live? danika Pro Tools M-Powered (Win) 2 06-30-2005 09:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com