Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2014, 01:42 PM
Fezzter Fezzter is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Denmark
Posts: 23
Default Trilian and 11R issues - Please help!

Alright, this may be a rookie question, but I've just gotten back to my 11Rack after along break.

I've just gotten the Bass sim Trilian, and my question is:

How do I route the signal from Trilian into the 11Rack in order to use the 11Rack as the amp?

I want the 11Rack to shape the signal and just use Trilian for the raw bass.

Any ideas?

(The solution may be obvious, but maybe I just can't see the forest for all the trees ?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2014, 02:13 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,809
Default Re: Trilian and 11R issues - Please help!

It would be the same way you would re-amp a physical raw/dry/direct bass.

Use the Reamp method.
__________________
Brian

Windows 11 Pro
Pro Tools 2021
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Instagram
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2014, 12:12 AM
Fezzter Fezzter is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Denmark
Posts: 23
Default Re: Trilian and 11R issues - Please help!

So I would actually have to record the dry bass first and then re-amp it?

Is there any way to play and amp it in realtime?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2014, 09:26 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,809
Default Re: Trilian and 11R issues - Please help!

Quote:
Originally Posted by Fezzter View Post
So I would actually have to record the dry bass first and then re-amp it?

Is there any way to play and amp it in realtime?
You can do that in real time with the Re-Amp Method
__________________
Brian

Windows 11 Pro
Pro Tools 2021
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Instagram
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trilian with PT9 nokiafiji macOS 14 01-04-2014 04:10 AM
Trilian gliss up Stig Eliassen Virtual Instruments 6 05-24-2011 03:37 AM
Trilian Bass - 2 much for PT 9 (sort of) egrideout Windows 8 03-08-2011 07:52 PM
Spectrasonics Trilian...WOW!! scar97 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 39 11-18-2009 10:03 PM
Trilian in the house! johnnyv Virtual Instruments 16 11-04-2009 11:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com