Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2016, 02:19 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,780
Default Renewal Coming up .. what is best way to NOT have interruption in Pro Tools

Renewal Coming up .. what is best way to NOT have interruption in Pro Tools ...

hi, i am trying to get a handle on the best time before my Subscription is up to do my Renewal ..

i say this because i have seen a few people having interruptions ..

maybe the solution for this can become a Sticky ..

thank you

john
__________________
Macmini M1 8/512 -OS 12.3.1 and PT2022.4
Logic Pro X 10.7.4
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS11.6.5 - PT 2021.3
Logic Pro X 10.7.4
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2016, 09:12 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: PNW
Posts: 10,212
Default Re: Renewal Coming up .. what is best way to NOT have interruption in Pro Tools

You have an Annual Upgrade Plan which includes a perpetual 10/11/12 license bundle, so there should be no interruption with Pro Tools whether you renew your plan or not.

If you have the Plug-Ins and Support Plan then the "Pro Tools Plan" subscription license gets refreshed just prior to the plan's date. Hopefully you have noticed fewer posts about this as the reliability of subscriptions has been improved, but if you did have trouble you can use the "Access the Support Center" link in your my.avid.com account to get assistance.

Hope this helps!
__________________
linkedin
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2016, 09:27 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,780
Default Re: Renewal Coming up .. what is best way to NOT have interruption in Pro Tools

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
You have an Annual Upgrade Plan which includes a perpetual 10/11/12 license bundle, so there should be no interruption with Pro Tools whether you renew your plan or not.

If you have the Plug-Ins and Support Plan then the "Pro Tools Plan" subscription license gets refreshed just prior to the plan's date. Hopefully you have noticed fewer posts about this as the reliability of subscriptions has been improved, but if you did have trouble you can use the "Access the Support Center" link in your my.avid.com account to get assistance.

Hope this helps!
hi jeffro, thank you for the info .. i will try and do my renewal a week ahead .. just in case .. but it is always nice to know you are on the job ..

thx again for your help in that other matter ..

cheers john
__________________
Macmini M1 8/512 -OS 12.3.1 and PT2022.4
Logic Pro X 10.7.4
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS11.6.5 - PT 2021.3
Logic Pro X 10.7.4
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #4  
Old 08-01-2016, 02:24 PM
Barry Johns Barry Johns is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 3,565
Default Re: Renewal Coming up .. what is best way to NOT have interruption in Pro Tools

Best Sticky a advice EVER!!!!

My advice at this point would be to forget Protools.

Move to a different DAW where you will get a DAW that actually works, and from a company that doesn't try to strong arm you into paying for things they have no intention of giving you!
__________________
HD Native Pcie, PTHD 11, PT12 Vanilla, Omni, Lynx Aurora 16, 192 I/O (16 in/8 out), 24 Fader D-Command, lots of preamps and compressors.

MacPro 5.1 (12) Core (2009 MacPro 8 Core Upgraded to a 12 Core MacPro), 56 Gig Ram, SSD System & 3 - 2TB Drives, OSX 10.9.5, Windows 10 Via Bootcamp
Reply With Quote
  #5  
Old 08-01-2016, 03:43 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,780
Default Re: Renewal Coming up .. what is best way to NOT have interruption in Pro Tools

Quote:
Originally Posted by Barry Johns View Post
Best Sticky a advice EVER!!!!

My advice at this point would be to forget Protools.

Move to a different DAW where you will get a DAW that actually works, and from a company that doesn't try to strong arm you into paying for things they have no intention of giving you!

thank you Barry ... i use many different DAW's .. for many different types of jobs ..

but i work in the Industry, and Pro Tools is the Tool we use for TV and Film .. i am one of those that will be using the tools i need for the job at hand .. i am hopeful even in the Dark Times ..

i appreciate your comments .. might be better in a PM next time .. as this is not helpful to this thread .. all due respect ..

sincerely .. john
__________________
Macmini M1 8/512 -OS 12.3.1 and PT2022.4
Logic Pro X 10.7.4
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS11.6.5 - PT 2021.3
Logic Pro X 10.7.4
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto renewal failed, now I can't use Pro Tools ElevenAudioPros Licensing & Accounts 6 05-25-2016 08:50 AM
Pro Tools 12 Subscription Renewal Question hectorjon Pro Tools 12 0 04-12-2016 10:09 AM
Pro Tools Renewal Hannibal Lecter Pro Tools 12 10 03-11-2016 10:58 AM
Pro Tools 12 HD Perpetual License Renewal audioman1973 Pro Tools 12 0 02-24-2016 04:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com