Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2010, 05:14 PM
amac84 amac84 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 29
Default Original Mbox not installing on windows

Hi, i have a musicXpc and have used it for many years with a 002 Rack. Today i've decided to use my Original Mbox with the same computer and when i connect it, the new hardware found wizard pops up and wants to install it. It tries but it can not install it and now pro tools won't open. I'm using 8.0.1

Any help would be greatly appreciated!
Thanks!
  #2  
Old 01-16-2010, 05:57 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,800
Default Re: Original Mbox not installing on windows

Windows which? XP? Vista? 7? 32 bit or 64?
  #3  
Old 01-16-2010, 07:33 PM
soundman6 soundman6 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 13
Default Re: Original Mbox not installing on windows

Digi has dropped support for the original mbox in PT 8.01 and later. sorry. The good news is your 002 is still being supported.
  #4  
Old 01-16-2010, 08:15 PM
rqstudio rqstudio is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,322
Default Re: Original Mbox not installing on windows

Soundman is correct, You can not use the original MBox with V8.01 but you shouldn't have any problems firing up the 002.
1.uninstall any installations of PT that my be on the computer.
2. leave the 002 unplugged
3. while installing, ignore any "Windows Prompts"
4. Eventually Digi will ask you to plug in your interface and you should be on the way!
  #5  
Old 01-17-2010, 10:08 AM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,800
Default Re: Original Mbox not installing on windows

My original M box works just fine on 8.0.1 with XP.
And I'm still wondering what operating system....
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Original Mbox 1 on Windows 7 kverse Digidesign Hardware & Software 7 11-13-2016 04:39 AM
Original Mbox on Windows 7 xeshaka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-19-2010 09:21 PM
Problems Installing PT8 /w original Mbox justindbutler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 06-18-2010 06:57 PM
Original MBox with Windows Vista or Windows 7 JoshuaD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-16-2009 06:57 AM
Original MBox on Windows Vista or Windows 7 JoshuaD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-16-2009 06:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com