Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2000, 09:41 PM
digihead digihead is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: USA
Posts: 2
Default dual Monitors/001/PTle

O.K. I've read a boat load of posts about the inability of running dual monitors on a G4 AGP with ProTools. I'm getting the impression that all is O.K. with G4 PCI (yikes) Macs and ProTools. This is what is unclear to me:
*is there a problem with G4 APG Mac and PTle v5.0 particularly using Digi 001? (and/or)
*is this problem only with full-blown ProTools v5.0 and Mix/MixPlus systems?

Is anybody running PTle 5 with Digi 001 on a G4 AGP Mac? THANKS!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2000, 02:40 AM
nineguitars nineguitars is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 20
Default Re: dual Monitors/001/PTle

My friend is running his 001 on a G4/350/AGP
with TWO video cards. I helped him set it up
and it's been working without any problems.
The second video card we used is a VOODOO 2000 16 meg pci card that we had to flash so that it would work on a Mac. All the drivers
and flash utility are available at the 3Dfx site. http://www.3dfxgamers.com/view.asp?IOID=37
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2000, 05:47 AM
digihead digihead is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: USA
Posts: 2
Default Re: dual Monitors/001/PTle

Thanks very much for your reply NINEGUITARS!
Is your friend also using the PTle software with his Digi 001?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-14-2000, 06:37 PM
nineguitars nineguitars is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 20
Default Re: dual Monitors/001/PTle

Yes he is. PT5le. Now he just has to download the new DAE/DSI 5.0cs3 to take care of that delay problem in audio. This has nothing to do with the video cards.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual monitors! solidwalnut 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 11-21-2010 03:46 PM
Dual Monitors PTLE 6.7 scar97 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 08-01-2005 08:34 PM
Dual monitors on ptle is there any big advantages rcourell1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 02-04-2005 08:36 AM
Dual monitors for Lab top surchur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-23-2003 10:35 PM
Dual monitors mentalmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-15-2002 09:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com