Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2005, 12:24 PM
bbob bbob is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: nashville, tn USA
Posts: 212
Default Sony AIT 2 Turbo

Hey Mt Everest or anybody else wondering about the future of AIT,
I just installed a FW Sony AITe200UL. So far so good. It would not run on Retrospect 5... so I had to move up to 6. Right now I'm transfering at 650 MB/min. It's really smokin' compared to my old LaCie. I haven't had any issues with Mac compatibility or driver wierdness. Worked right out of the box.
Also have to give some air time to Retrospect and their customer service. It took less than 5 minutes to get the upgrade done over the phone. They emailed me a download link and my new licence #. The guy I spoke to was knowledgable and nice... rare these days.
Anyway... it works.
BT
__________________
HD2 Accel
PT 7.4
OS 10.5.4
MacPro 8 core
www.btruitt.com
Reply With Quote
  #2  
Old 08-22-2005, 01:49 PM
Mt.Everest Mt.Everest is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: New York
Posts: 1,154
Default Re: Sony AIT 2 Turbo

Thanks for the info. I should be gettin mine soon. 650MB a min? coooll.. Im used to 120MB/min with my DDS4, and thats only when it was working!
looking forward to it.

BTW, did it come with Retrospect Express?
MT
__________________
PT|HD4 Accel PCIx w Magma Chassis & 192 I/O
PT HD 9.0.5 - Mac Pro 8-Core 2.4Ghz Westmere 10.6.8
PT|HD 9.0.5 - MacMini Core-Duo, 10.6.8 - ProFire 2626
•••DON'T BELIEVE THE HYPE•••
•Use & Trust ø Cancellation!•
Reply With Quote
  #3  
Old 08-22-2005, 02:16 PM
bbob bbob is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: nashville, tn USA
Posts: 212
Default Re: Sony AIT 2 Turbo

Hello Mt.
No Retro software.
The transfer rate was moving around some... but once it got rolling it was hanging between 550 and 650. It actually got above 650 after I posted. Nice and speedy. It might be even faster on a newer Mac.
I think you can call Dantz and buy Retrospect direct. It worked for an upgrade from 5 to 6 anyway. Just gave the dude a credit card number, waited a few minutes for an email, downloaded and installed.
BT
__________________
HD2 Accel
PT 7.4
OS 10.5.4
MacPro 8 core
www.btruitt.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kensington Turbo-Mouse-Pro & 7.4 TCDet Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-11-2007 12:05 PM
It doesn't operate in another turbo mouse. K.I. ICON & C|24 11 01-15-2005 08:57 PM
Kensington Turbo Mouse: Where to buy in the UK? DJ Burt General Discussion 0 01-16-2002 04:22 PM
Does anyone else out there use a HUI and Turbo Mouse? dukesend Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-12-2000 12:26 AM
Turbo Synth fender General Discussion 1 07-14-1998 12:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com