Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2020, 12:22 PM
1Monty_D3 1Monty_D3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: Yucaipa
Posts: 14
Default Instrument Plug-Ins not there

I downloaded the Avid Complete Plugin Bundle, did the Extract Zip File,& ran the Setup Wizard, but the Instruments that are supposed to be in the Bundle still aren't there when I click Inserts/multichannel plug-in/Instrument. Nor do they seem to be anywhere on my computer when I look for them in File Explorer. I can Insert other plug-ins, like Equalizers, Compressors & Effects, but there are no Instruments except for Xpand2 (which I downloaded separately). But I'm looking for instruments that I can play and record. But they don't show up.

Updating Signature -
Dell XPS 15
Windows 10
Pro Tools 2020.11.0
Focusrite 2i2
__________________
Dell XPS 15
Windows 10
Pro Tools 2020.11.0
Focusrite 2i2 interface

Last edited by 1Monty_D3; 12-17-2020 at 01:56 PM. Reason: Updating Signature
Reply With Quote
  #2  
Old 12-17-2020, 01:04 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,325
Default Re: Instrument Plug-Ins not there

Check your MyAvid account and see if the Creative Collection is available. That's the package that includes DB-33, MiniGrand, BOOM! and Xpand2
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 12-17-2020, 02:12 PM
1Monty_D3 1Monty_D3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: Yucaipa
Posts: 14
Default Re: Instrument Plug-Ins not there

'
Quote:
Check your MyAvid account and see if the Creative Collection is available. That's the package that includes DB-33, MiniGrand, BOOM! and Xpand2
It seems that now Creative Collection has been replace by Avid Complete Plugin Bundle.
__________________
Dell XPS 15
Windows 10
Pro Tools 2020.11.0
Focusrite 2i2 interface
Reply With Quote
  #4  
Old 12-17-2020, 02:39 PM
originalscottyg originalscottyg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 949
Default Re: Instrument Plug-Ins not there

You should see these in your account. First Air Instruments Bundle is the one you want. If you also have Falcon UVI, that is another sampler/instrument. These aren't included in the Complete Plugin Bundle because they are free with Pro Tools and not paid like the Complete Plugin Bundle.

P.S. I have Mac installers selected, but Windows installers are also available by changing the selection at the top.
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2020-12-17 at 4.35.55 PM.png (90.1 KB, 0 views)
__________________
Scott Gatteño
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I can't see my instrument plug-in but I can see everything else idruijf Pro Tools 12 2 07-10-2020 05:24 AM
AAX Instrument Plug-Ins dropping from Instrument Track stardancer AAX Plug-ins 2 09-12-2015 09:26 PM
Instrument track inactive after removing plug in OTHER than instrument pshammond Pro Tools 12 13 07-25-2015 10:19 AM
Where are my Instrument Plug Ins? Kylehamilton Getting Started 3 12-05-2014 11:38 AM
Using an Instrument Plug-in pedmunds1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-13-2005 08:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com