Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2003, 09:20 AM
lalabomba lalabomba is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: los angeles
Posts: 44
Default editing grabber going weird

On one song of a record I'm doing, when I select a region, and then grab the region to move it, the grabber hi-lites the entire track, not just the region selected. This happens on all tracks (i.e., bass, gtrs, vocals, etc.) of this one song. And it happens on my back-up of this song.

All edit functions in the other songs work fine.

Any ideas?

Thanks. An email response would be great. lalabomba@earthlink.net
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2003, 09:28 AM
dBHEAD dBHEAD is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Kansas City, MO USA
Posts: 678
Default Re: editing grabber going weird

That's what the grabber does. You have to use the selector or the scrubber to first designate part of a track as a region. Then:

EDIT--->Capture Region

OR

Apple/R

And name the region. Once you have designated part of a track as a seperate region, you can use the grabber to move it around. It sounds like you're probably doing the first part (designating the part of the track you want as a region), but then forgetting to do the second part (actually designating and naming the region).
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2003, 10:46 AM
orage orage is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: San Diego
Posts: 671
Default Re: editing grabber going weird

From lalabomba's description, it sounds like he's already broken the track up into specific regions. Once a region has been selected, touching it again using the grabber should just move that region. Unless I'm missing something here, it sounds like something wierd is indeed going on...

No odd preferences settings come to mind...bomba, have you tried it on some other sessions (ie not just the back-up on this song)...also, have you tried restarting your comp? Just a couple of thoughts...
__________________
Paul Peterson
Sound Director
The Old Globe
San Diego, CA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird midi editing issue Parisstudio Windows 6 11-16-2012 06:20 PM
How can you select/use multiple editing tools eg. grabber, pencil? samjetaylor Pro Tools SE and Essential (Mac) 1 05-07-2012 12:56 AM
Grabber in Protools 8 moplh Pro Tools SE and Essential (Mac) 0 08-08-2011 08:41 AM
Editing functions are behaving weird!!!! MAXIMUSIC Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-27-2003 12:44 AM
weird editing problem visitord 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-05-2003 02:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com