Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-24-2021, 06:49 AM
A-RON A-RON is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Atlanta, Ga. Fulton
Posts: 13
Default EUCON screen on startup

Every day when I first start my computer, this happens. Does anyone know what’s causing it and/or how to fix it?
Attached Images
File Type: jpg 249FF4BC-2974-4BCF-AB2F-FEA6E4EB1025.jpg (42.7 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 02-24-2021, 09:08 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,020
Default Re: EUCON screen on startup

Do you have 3 monitors? Apple keep changing stuff that causes this.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-24-2021, 09:32 AM
marsian marsian is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 173
Default Re: EUCON screen on startup

I get this too, from time to time. It's just annoying. We use 3 Mons.

Cheers
__________________
PT HDN 2021.3, OMNI, SYNC HD, Dock, 2xS1, PT Control, MacPro 5,1 12core 48GB, OSX 10.14.6, BM Decklink Extreme 3D
------------
mars13.de
Reply With Quote
  #4  
Old 02-24-2021, 04:50 PM
A-RON A-RON is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Atlanta, Ga. Fulton
Posts: 13
Default Re: EUCON screen on startup

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Do you have 3 monitors? Apple keep changing stuff that causes this.
Interesting... I do use 3 monitors. I hope they fix that soon.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-17-2021, 11:06 PM
scullionj scullionj is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: LA
Posts: 32
Default Re: EUCON screen on startup

I'm also having this issue...using two monitors (although one of them is mirrored to 2 additional screens, though that shouldn't matter, all downstream from the Mac). Not a huge deal, just restarting Eucon works, but it's kind of annoying.

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue Screen on startup w/6.7 sunnywheat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-02-2007 05:09 PM
PT 7 disappears during startup screen, help!! Dramatica 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-19-2006 03:11 AM
Frozen at Startup Screen -Help!!! skyevox1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-15-2005 09:12 AM
Blue screen on startup. Need help. ericgold 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-18-2005 09:22 PM
White startup screen Danny R 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-31-2004 03:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com