Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2005, 12:07 AM
nelsonmuntz nelsonmuntz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 18
Default Auto Cross Fade in PT LE 6.9.2?


I have recently upgraded from PB G4 867mhz to G5 Dual 2gig 1.5 gig of RAM.

With this I have also updated from PT 6.2.3 to Tiger/PT6.9.2

I was wondering if someone could confirm now that when I do a cut/punch, in the edit window where I used to have a straight line (and normally a click) I now have a '/' stroke at the top - and no click?

Is this PT auto-cross fading? I cannot see anything in the update manual or in the preferences (to turn it on or off?)??

any info appreciated..

Justin.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2005, 01:20 AM
nelsonmuntz nelsonmuntz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 18
Default Re: Auto Cross Fade in PT LE 6.9.2?


By the way, Mbox and PT 6.9.2 and setup are all good...

Nothing untoward, and loving the speed...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
applying cross fade to several clips at once vudoo Post - Surround - Video 2 11-04-2012 09:56 AM
Cross fade error message Ginridge Pro Tools 10 6 02-26-2012 11:45 PM
cross fade issues bradswan1 Pro Tools 9 1 03-09-2011 07:58 AM
Cross fade? THE KAMEN BIZ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-02-2009 11:04 AM
cross fade presets problems sound insanity 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-03-2003 12:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com