Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2003, 11:44 PM
sound insanity sound insanity is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: burbank, ca
Posts: 22
Default cross fade presets problems

I do a lot of cutting and I like to set up default fade/crossfade presets that will happen whenever I hit "f" some projects that were created before I set up the preset fades and started using this handy feature will not accept the use of them. For example-When I hit "f" it goes to my bin and looks for sound files that begin with the letter f-and I then have to go back to using "apple "F"" the work around is to create a new session and re-import all the tracks. But this only works some of the time. Other times I have to work some real mojo. Anyone have a better solution? Just curious.
__________________
mmhmm
Reply With Quote
  #2  
Old 09-03-2003, 12:14 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,492
Default Re: cross fade presets problems

The scenario you describe indicates that you don't always have command keyboard mode enabled.. it's the a..z button next to the tab to transient button. There are different command focus buttons throughout Pro Tools - look for them in the region list and the group list as well.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
applying cross fade to several clips at once vudoo Post - Surround - Video 2 11-04-2012 09:56 AM
Cross fade error message Ginridge Pro Tools 10 6 02-26-2012 11:45 PM
cross fade issues bradswan1 Pro Tools 9 1 03-09-2011 07:58 AM
Cross fade? THE KAMEN BIZ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-02-2009 11:04 AM
Auto Cross Fade in PT LE 6.9.2? nelsonmuntz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-13-2005 01:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com