Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-02-2013, 10:04 AM
George Whittam George Whittam is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 27
Default Avid Mbox Mini Mac driver bug glitch odd behavior

I am using the Avid Mbox Mini on a Mac Mini i7 with 16GB RAM & OS 10.7.5. I am using the latest Pro Tools Express 10.3.4 update, but the issues occurred prior to the update. Here's the system report.

When playing back audio from non-Pro Tools apps, I get some odd behavior from time to time. For example, in TwistedWave (my daily editor) occasionally I'll get a blast of noise for less than a second when I begin playback. It's very loud and hard on the ears.

Another issue is a loop of audio (<1 sec) will get "stuck" in what seems like the unit's internal buffer and keep playing until I unplug the USB cable. This can happen with just a Mac system sound, or during playback in TwistedWave.

Are these hardware, firmware, or driver related issues?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Mini Driver Issues with Windows 7 D-B101 RRFEDU Windows 1 11-20-2012 05:38 PM
Mbox 3 Mini driver problems/RAM question dhyphenBils 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-19-2012 09:09 AM
Mbox Mini 2, OSX Lion, standalone driver? protoolsfanatic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 11-07-2011 08:54 AM
Avid Recording Studio vs Avid MBox Mini 2 vpg0002 General Discussion 7 03-20-2011 07:52 AM
Mbox 2 Mini - Using as primary sound driver telespat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-06-2007 10:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com