Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2001, 07:05 PM
Mr. NSR 2002 Mr. NSR 2002 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: K.L., W.P., Malaysia
Posts: 2
Default PT not functioning???

We have a problem with the PT 5.1.

There is a Message - "Pro Tools hardware is either not installed or used by another program"

Can anyone helps???
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2001, 09:19 PM
HitMetro HitMetro is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Nashville, TN. USA
Posts: 76
Default Re: PT not functioning???

i have had this problem with le. go to the digidesign control panel and make sure that the mac sound out is not set to play on digi hardware. also go into preferences and trash dae prefs and digisetup, then restart. you will not lose any setup data. hope this helps
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2001, 11:29 AM
Joris Vincken Joris Vincken is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Roermond Netherlands
Posts: 389
Default Re: PT not functioning???

Setting the Mac output to internal instead of Digi-out solves the problem here also.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
eleven aax dsp not functioning emreramazanoglu Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 8 05-23-2013 03:18 PM
Artist Mix not functioning 100% tekis Artist Series 6 01-30-2013 06:42 AM
R and T shortcuts not functioning robconnelly Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-25-2010 02:08 PM
Mp3 option not functioning bafreeman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-16-2009 12:45 AM
plug-ins not functioning tokyofan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-19-2006 03:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com