Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 09-28-2021, 11:04 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 23,143
Default Re: A Strange Problem

Quote:
Originally Posted by Robruce View Post
Ok, I give up. Hey...let's do an EP.
Sure. Want to press it on virgin vinyl?
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange GUI problem jeff markham macOS 2 12-15-2015 10:14 AM
A big and Strange problem! SpecTech macOS 0 12-17-2010 01:13 PM
Strange Problem PT 6.9.1 Russ M. Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-17-2007 06:53 AM
Strange Problem--Please help jessmador 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-07-2006 04:39 AM
strange problem lcouri 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-22-2001 12:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com