Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-03-2011, 01:34 PM
sagarsarkar sagarsarkar is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: London UK
Posts: 2
Angry Pro Tools M powered freezes repeatedly with M audio fast track Ultra

Hi guys

I have bought Pro Tools M powered 8 in 2010 and M audio fast track ultra also in 2010, both from local authorised stores. However, Pro Tools keeps freezing every half hour and it appears to lose connection with the hardware. If I exit and restart Pro Tools it works fine for about 20 minutes and the same thing happens again. I checked the M audio update for faulty fast track ultras but they say that serial nos with 6th digit as 9 should not be having this fault. Maybe they got that wrong?

Anyway, both my products should be covered under warranty of 1 year but when I check on Avid website, apparently I have to spend money buying ASCs to get any support online, according to a new rule as of Dec 19, 2010 even while my products are under warranty - sounds to me a violation of EEU warranty laws....Avid are you listening??? Pls help??

I have tried everything - from simple solutions like toggling count on/off, various transport settings to checking playback engine settings.....all to no avail.....sometimes the stop and play button on the transport lights up together and the Pro Tools freezes, and at other times I get a DAE error (-9073)....I am operating on Windows XP Service pack 3 with Intel T2400 processor and 1.83 Ghz and RAM of 4GB, so that should be alright, all other softwares seem to run fine on the system....any help anybody???

Thks

Yes, I forgot to add that I get another DAE error sometimes - it is no -6001

S
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools LE and M-audio Fast track Ultra howbotnik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-16-2011 02:56 PM
M-audio Fast Track Ultra not recognized by M-powered 7.1 marcz Pro Tools M-Powered (Mac) 1 10-16-2009 01:26 PM
M-Powered 7.4 and M-Audio Fast Track Ultra taveren93hgk Pro Tools M-Powered (Win) 3 04-29-2009 10:21 AM
Pro Tools MP 8 with M-Audio Fast Track Ultra 8R? robby2161 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-07-2009 10:12 PM
Fast Track Ultra with Pro Tools 7 M- Powered for Windows NERO1 Pro Tools M-Powered (Win) 0 02-25-2008 09:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com