Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2003, 03:46 PM
storymaster2k storymaster2k is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Los Angeles
Posts: 12
Default Error 6042

Using PT 5.1.1 with a G4 933Mhz, 3 Mix cards and 1 farm card and 3 888/24 I/O's. OK. I have been going at it film after film with no PCI bus problems. These are full features with digitized video running off a seperate SCSI drive then the audio. All has been well. Recently I upgraded to Premiere 6 and dig'ed a feature film No problems throughout the entire mix. Then a few days ago I dig'ed a 5 minute scene and through editing have come up to around 45 tracks. For some reason I can not playback for very long because of the PCI bus getting too busy (Error code -6042) I blew out the video completly and have had a little more luck. The audio only session gives me an error sometimes. I still can't get through the whole thing without it stopping. On the answerbase I followed EVERY detail in article #26515 but to no avail.

Any ideas? I really have no idea why this little five minute clip has bogged the system down so much. BTW I have not tried another session yet, I will right now.

Thanks!
Christopher
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCI V.S. DAE ERROR -6042 Thomas Chiu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 10-09-2001 03:09 AM
B/W G3 -6042 error chamois Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-19-2001 01:12 AM
error 6042 swivelhead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-07-2001 10:10 AM
error 6042 help kover212 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-18-2001 09:39 AM
Error 6042 activestudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-25-2000 02:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com