Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2012, 02:39 AM
CazSoundz CazSoundz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: London
Posts: 2
Default Elastic Audio not working ?

Hi Everyone my elastic Audio doesn't work on WAV files it comes up with the message-

could not complete your request an Audio file is READ only

Any suggestions how i can get AE to work?

Thanx ,

Mike
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2012, 07:27 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,759
Default Re: Elastic Audio not working ?

Quote:
Originally Posted by CazSoundz View Post
Hi Everyone my elastic Audio doesn't work on WAV files it comes up with the message-

could not complete your request an Audio file is READ only

Any suggestions how i can get AE to work?

Thanx ,

Mike
right click on your file (if you're using a pc) and click on proprieties. Now check at the bottom of the window that just appeared, if the read only check box is checked. If it is uncheck it and try again.

It's a bit strange since PT should be doing a copy of that file to use.

Also make sure that you have changed the track your using, from samples to ticks (that's just locate to the left of the elastic audio menu on the track)
__________________
Manny.

Wave-T.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elastic Audio Properties not working - 10.3.7 / 11.0.2 A Chapman macOS 0 12-02-2013 05:35 AM
Elastic Audio not working mbahnmil Pro Tools 10 1 02-01-2013 09:25 PM
Elastic Audio not working Everything 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-12-2012 04:17 PM
Elastic Audio NOT working Muzoid Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-30-2009 02:26 PM
Elastic Audio working on SOME files... chucknkd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-27-2007 02:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com