Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2009, 11:32 AM
Muzoid Muzoid is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: southeast VT
Posts: 525
Default Elastic Audio NOT working

OK, been a while since I've used it but I do know how to use it and I'm working on a tune, got my analysis markers edited, select 1st section, quantize, all is good. Select next section and quantize and NOTHING! no quantize, no warp markers.

Wusupwitdat?



G5 Dual 2G, PT 7.4cs9, HD2 Accel, 4GB ram, Apogee Interfaces
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2009, 11:47 AM
Muzoid Muzoid is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: southeast VT
Posts: 525
Default Re: Elastic Audio NOT working

here's a clue...

when I go to elastic properties (opt 5), the window for that says

'No Elastic Audio regions"

duh! I have these tracks in rhythmic mode. just did the 1st section.

C'mon now!

HELP!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-30-2009, 02:19 PM
JGuth JGuth is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: NY, USA
Posts: 427
Default Re: Elastic Audio NOT working

Are your files Aiff???
Reply With Quote
  #4  
Old 07-30-2009, 02:26 PM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Elastic Audio NOT working

Quote:
when I go to elastic properties (opt 5), the window for that says

'No Elastic Audio regions"
I assume you have made a selection before checking the properties?
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elastic Audio Properties not working - 10.3.7 / 11.0.2 A Chapman macOS 0 12-02-2013 05:35 AM
Elastic Audio not working mbahnmil Pro Tools 10 1 02-01-2013 09:25 PM
Elastic Audio not working Everything 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-12-2012 04:17 PM
Elastic Audio not working ? CazSoundz Pro Tools 10 1 04-07-2012 07:27 AM
Elastic Audio working on SOME files... chucknkd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-27-2007 02:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com